Футбол

«Ну прямо а-ля Алієв»: Мілевський оцінив дебют і гол Селезньова у Медіалізі – легенда Динамо та збірної України став тренером

Андрій Піскун
Переглядів 1971
8 голосів
Селезньов, Мілевський, Алієв. Колаж: Sport-express.ua
Легенда Динамо Артем Мілевський, який зараз виступає за клуб Медіаліги Ігніс, ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розповів про перший виступ Євгена Селезньова за дніпровський клуб Армат.

Євген Селезньов став гравцем клубу з Медіаліги – дніпровського Армата. Вчора, 9 жовтня, екснападник Шахтаря дебютував за нову команду. І сталося це у матчі проти Ігніс, де виступає колишній форвард Динамо Артем Мілевський, який був у цій грі тренером. 

Селезньов забив єдиний гол у матчі, точно пробивши зі штрафного, і приніс мінімальну перемогу своїй команді. Після гри редактор сайту Sport-express.ua Андрій Піскун поспілкувався з Артемом МІЛЕВСЬКИМ.

«При зустрічі я дав Сєлі «Actimel», кажу: «Ти хоч поснідай». Чувак випив, і поклав нам голешник зі штрафного. 45 метрів до воріт!»

– Артеме, Селезньов зіграв за Армат проти Ігніс, але чому ви не брали участь у матчі?

– У нас зараз така задумка, що я буду тренером. Хочу спробувати подивитися на себе з боку. Я вже багато награв за ці вісім місяців, тому вирішив спробувати себе в новій іпостасі. Саме тому на грі проти Армата я був у костюмчику і на бровці. 

– Були раді зустрітися з Селезньовим?

– Звичайно! Розповім історію, не повірите! Я перед грою погано спав, під ранок вирішив узяти із собою на гру «Actimel», бо знав, що Сєля не снідає, а тільки п'є каву. При зустрічі я дав йому «Actimel», кажу: «Ти хоч поснідай». 

Чувак випив – і поклав нам голешник зі штрафного. 45 метрів до воріт! Ну прямо а-ля Алієв. Я дивлюся на це все і перебуваю в шоці. І ось зараз не розумію: чи то плакати мені, чи то сміятися. 

👉 ДИВИТИСЯ ВІДЕО ЗУСТРІЧІ СЕЛЕЗНЬОВА І МІЛЕВСЬКОГО І ГОЛУ ЄВГЕНА 👈

Після гри я у Сєлі запитую: «Як у тебе вийшло такий гол забити?». Він відповідає: «Тьома, не повіриш, буду десять разів бити не заб'ю, а тут так вийшло». Напевно, мій «Actimel» допоміг (сміється, – прим. А.П.). Коротше, божевільний день! Сєлі тільки компліменти. Він мені тепер три місяці дзвонитиме і питатиме: «Як я зіграв – добре?». Доведеться, напевно, телефон відключати 🙂.

«За 5-10 хвилин Сєля каші точно б не зіпсував в УПЛ. Його можна на останні хвилини випускати, чисто заради штрафних»

– А у якій Селезньов взагалі зараз формі?

– Якщо чесно, то перший тайм він провалив, але в другому розкрився: гол забив, пару моментів мав. Я спочатку його цькував: «Подивіться, ну як цей чувак може нас обіграти?». А в підсумку він випив йогурт і «тягніть пацани» – 1:0. Після гри ми душевно обійнялися. Я щиро радий за Селю. Побільше б таких моментів! 

Я впевнений, що якби грав Алієв, то незважаючи на всі наші непорозуміння, ми обійнялися б також. Мене дуже тішить, що є такі моменти і є Медіаліга. Це круто! Медіаліга – це вайб, шоу і допомога ЗСУ. 

– Як думаєте, Селезньов зміг би ще в УПЛ пограти?

– За 5-10 хвилин каші точно б не зіпсував. Його можна на останні хвилини випускати, чисто заради штрафних 🙂. 

Селезньов і Мілевський на грі Ігніс - Армат. Фото: скріншот з відео

«Ми з Артемом Марченком, як Гвардіола й Артета в Манчестер Сіті. Поки – я Артета. А що буде далі – подивимося»

– З огляду на вашу сьогоднішню роль, то ви розглядаєте свою майбутню кар'єру як тренера?

– Важко бути тренером, особливо, в перший раз! На емоціях хочеться все розбити, вирвати прапорець. Ось і в цьому матчі трохи перестарався і червону отримав, але потім арбітр поміняв її на жовту. Подивимося, що буде далі. 

Але в Сєлі обов'язково треба брати реванш. А як його брати? Треба самому на поле виходити. Але я трохи втомився бігати, і хочеться вже підказувати. Проте поки що мої настанови трохи не доходять, треба собі підказати і самому виходити. 

– Може, будете граючим тренером?

– Можливо і так. Але наразі я тренер Ігніса. 

– Головний?

– Ні, ми з Артемом Марченком, як Гвардіола й Артета в Манчестер Сіті. Поки – я Артета. А що буде далі – подивимося.

Під кінець нашої розмови, я хочу ще раз похвалити Сєлю і привітати його з красивим голом. Але! Я готовий надіти воротарські рукавички, стати у ворота і нехай він мені заб'є з цієї точки хоч один гол із десяти ударів. Та я щокою буду відбивати звідти! Я вже так сперечався з Алієвим і виграв. Але у будь якому випадку, Жека – молодець. Я його обіймаю і вітаю. Ще зустрінемось, друже, і перемога буде на нашому боці.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн