Мілевський «наїхав» на суддю через Селезньова і отримав вилучення: «Він в УПЛ не міг до воріт добити»

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
621
1 голос
Мілевський «наїхав» на суддю через Селезньова і отримав вилучення: «Він в УПЛ не міг до воріт добити»
Артем Мілевський. Фото: Google
Ексфорвард Артем Мілевський отримав червону карточку у поєдинку української Медіа-ліги через «наїзд» на суддю після фолу Євгена Селезньова.

Сьогодні, 9 жовтня, в рамках четвертого туру української Медіа-ліги зустрілися Ігніс, за який виступає Артем Мілевський та Армат, де грає Євген Селезньов.

Поєдинок завершився з рахунком 1:0 на користь команди колишнього форварда Дніпра, Шахтаря та низки інших клубів.

Проте матч запам'ятався червоною карткою Артема Мілевського, який пропускав гру через пошкодження. Ексфорвард Динамо отримав вилучення через «наїзд» на суддю.

В одному із моментів Євген Селезньов грубо зіграв проти гравця Ігніса, через що лавка запасних «вибухнула» через обурення:

«Як за таке картку не давати. Картку собі в сраку засунь. Ти що гониш чи що? Знущаєшся з нас!»

ВІДЕО МОМЕНТУ З РЕАКЦІЄЮ МІЛЕВСЬКОГО

Зазначимо, що єдиний гол у зустрічі забив саме Євген Селезньов, що викликало великий подив у Артема Мілевського:

«Він в УПЛ не міг до воріт добити. Тільки зі штрафного майданчика міг забити. А тут людина з 50 метрів забиває, як Алієв у найкращі часи. Якийсь закон карми», ‒ заявив ексфорвард Динамо після гри.

  • Селезньов за час професійної кар'єри захищав кольори Дніпра, донецького Шахтаря, київського Арсенала, турецьких Акхісарспор, Бурсаспор, Карабюкспор та Минай, іспанської Малаги, російської Кубань та українських Колосу й Минаю.
  • Мілевський грав за Динамо впродовж 2002-2013 років. У 274 матчах він забив  86 голів та віддав 54 результативні передачі.