Футбол

Власник грошовитого клубу Першої ліги сказав все, що думає про головного тренера: розкрито справжню правду

Дмитро Вєнков
Переглядів 759
1 голос
Валерій Кривенцов. Фото: ФК Буковина
Президент Буковини Володимир Дубинський оцінив роботу головного тренера команди Валерія Кривенцова, який працює з командою перший повноцінний сезон.

Власник Буковини Володимир Дубинський, який вкладає серйозні кошти в проєкт, дав свою оцінку головному тренеру команди Валерію Кривенцову.

За словами бізнесмена, в нього були більші очікування від наставника, однак він розуміє, що на все потрібен час.

«Я запитав, в який футбол ми будемо грати. Ми зараз граємо не в той футбол, який він мені обіцяв, але я сподіваюся, що крок за кроком це буде покращуватися. Я розумію, що будь-якому тренеру потрібно мінімум два-три роки».

Бос клубу розповів, що саме йому обіцяв Кривенцов.

«Він сказав, що йому подобається наша розмова. Мені сподобалося його бачення футболу. Він казав мені, що будемо грати тільки в атакувальний і розумний футбол».

Дубинський вважає, що для досягнення справді значних результатів потрібен все ж іноземний спеціаліст.

«Між тим, про що ми спілкувалися і те, що ми бачимо зараз… Мені сказали, що команда вже змінила тактичні схеми, тренувальний процес і ми буквально тиждень-другий побачимо зміни, голи. Довіра до тренера є. Розумію, що для того, щоб досягти якогось великого результату потрібен буде тренер-легіонер».

Президент Буковини сподівається, що справи в Кривенцова і Ко підуть вгору.

«Я глибоко розумію, що потрібно два, а то й три роки. Питання, чи це той тренер? Завжди коли програєш, щось не подобається, то хочеться сказати: «Все, вільний». Але ми домовилися з Валерою (і я сподіваюся, я не порушу ці домовленості) – до наступного літа ми не будемо розмовляти про це [відставку]».

Дубинський зізнався, що в нього є певні робочі непорозуміння із фахівцем.

«Нам потрібно дати йому максимальну довіру. В чому моя проблема: весь склад Кривенцов з Гришею Чуріловим підбирали разом. Це не той момент, що ми дали гравців, а він не розуміє, навіщо вони потрібні. Зараз вже каже «той не той, той не той».

Голова клубу все ж дав зрозуміти, що до Кривенцова є кредит довіри.

«Наступний рік ми точно будемо з Валерою працювати. Я довіряю йому, людина дуже працьовита, дуже відкрита, дуже професійна», – сказав Дубинський в інтерв’ю YouTube-каналу «ТРЕНДЕЦЬ».

  • Кривенцов став головним тренером Буковини в травні 2024 року;
  • Після восьми проведених матчів команда посідає третє місце в групі А Першої ліги з 14 очками;
  • Також команда вийшла до 1/8 фіналу Кубка України, де 30 жовтня зіграє з НК Пробій.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн