Футбол

Кополовець повідомив неприємну гучну новину про збірну України: що відбувається у команді Реброва

Дмитро Вєнков
Переглядів 6581
5 голосів
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Колишній півзахисник Карпат Михайло Кополовець висловився про негативну атмосферу всередині національної збірної України напередодні жовтневих матчів у Лізі націй.

Ексхавбек Карпат Михайло Кополовець прокоментував ситуацію з епідемією травм в збірній України, через яку їй не зможуть допомогти у жовтневих матчах Ліги націй цілий ряд важливих гравців.

Експерт не вірить у те, що хтось насправді просто не захотів приїздити до лав синьо-жовтих, однак, за його даними, атмосфера в команді насправді дуже погана.

«Не хочеться вірити в те, що люди не хочуть їхати в збірну України. Хоча я чую від різних джерел, що там катастрофічна атмосфера. Всяке може бути, тому важко сказати».

Колишній футболіст вважає, що синьо-жовтим буде дуже непросто без своїх лідерів.

«Зараз у збірній епідемія травм, люди хворіють, тому прикро, що вони не допоможуть головній команді країни. Але те, що я чую, то там негативна атмосфера, це, думаю, не секрет ні для кого», – сказав Кополовець в інтерв’ю NV.

  • З остаточною версією заявки збірної України ви можете ознайомитися за посиланням;
  • 11 та 14 жовтня команда Сергія Реброва зіграє проти Грузії та Чехії відповідно;
  • Після двох стартових турів у Лізі націй синьо-жовті посідають останнє місце в турнірній таблиці групи В1 із нулем у графі набраних очок.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн