Футбол

Відбувся матч УПЛ між Олександрією і Рухом: долю поєдинку вирішив пенальті на 99-й хвилині

Дмитро Вєнков
Переглядів 4387
5 голосів
Гравці Олександрії та Руху, фото: ФК Олександрії
У суботу, 5 жовтня, Олександрія та Рух (1:1) поділили очки у матчі дев’ятого туру чемпіонату України. Команди обмінялися двома пізніми голами..

Олександрія та Рух зіграли у бойову нічию (1:1) в дев’ятому турі УПЛ.

В першому таймі класний момент у складі жовто-чорних мав Олександр Філіппов, однак з меж штрафного майданчика пробив вище воріт.

В середині другої половини зустрічі перший небезпечний епізод – це удар метрів із 30 від Дмитра Мишньова, із яким спокійно впорався його тезка воротар Ледвій.

Однак, коли здавалося, що матч йде до нульової нічиєї, той таки Ледвій припустився жахливої помилки під час розіграшу м’яча від власних воріт, чим скористався Філіппов та реалізував вихід віч-на-віч.

Відео голів

На 90+5-й хвилині необачно у власному штрафному майданчику зіграв оборонець Олександрі Мігель Кампуш, наступивши на ногу Ігорю Краснопіру, та «привізши» пенальті. На 90+9-й хвилині постраждалий нападник сам чітко реалізував покарання.

Футбол. УПЛ. Олександрія. КСК «Ніка». Дев’ятий тур

Олександрія – Рух – 1:1

Гол: Філіппов, 88 – Краснопір, 90+9 (пен.)

  • Олександрія після цього матчу вийшла на перше місце в таблиці УПЛ, набравши 20 очок у восьми зустрічах. У наступному турі 19 жовтня підопічні Руслана Ротаня вдома приймуть Ворсклу;
  • Рух йде п'ятим, маючи 13 очок після восьми проведених ігор. 21 жовтня команда вдома прийме Карпати.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн