Футбол

«Вони провалюються у кожному матчі»: колишній хавбек збірної України назвав найгірших гравців команди Реброва

Дмитро Вєнков
Переглядів 296
2 голоси
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Колишній півзахисник національної збірної України Кирило Ковальчук проаналізував причини провального старту команди Сергія Реброва у Лізі націй.

Ексхавбек збірної України Кирило Ковальчук в інтерв’ю сайту «Збірна» висловився про причини останніх невдач синьо-жовтих, назвавши найбільшу проблему команди.

«Зараз найбільшою проблемою у збірній є гра наших крайніх захисників. Вони провалюються у кожному матчі. А ще від них немає гостроти попереду. Добіжать не туди і проваляться ззаду».

Експерт наголосив, наскільки важливими сьогодні для кожної команди є крайні оборонці.

«У сучасному футболі крайній захисник – це велика сила. У кого в команді є крайні захисники, які вміють вправно оборонятися та добре атакувати, у того й успіх. Візьміть футбольні топ-клуби Європи: тут крайні захисники дають і швидкість, і обсяг роботи. А в нас цього взагалі немає».

Ковальчук вважає, що футболісти поки не виправдовують покладених на них сподівань.

«Отут я бачу велику проблему збірної. У нас крайні захисники або за ворота поцілять, або ще кудись. Коли ти бачиш команду на папері, то думаєш – оце сила. А потім бачиш їх на полі – це інші люди».

Винні, на його думку, не лише крайні захисники.

«Воротарі, взагалі, окрема тема. Багато кажуть про Мудрика. Зрозуміло, що всі чекають, що він стане лідером команди, але поки що цього немає», – сказав Ковальчук.

  • Зазначимо, що на Україну 11 та 14 жовтня очікують два номінально домашні матчі проти Грузії та Чехії відповідно;
  • Стартувала команда Сергія Реброва в Лізі націй з двох поразок від Албанії (1:2) вдома та Чехії (2:3) в гостях та нині посідає останнє місце в групі В1;
  • Ковальчук виступав за головну команду країни у 2014 році та провів за неї чотири матчі (без результативних дій).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн