Футбол

Два футболісти збірної України не повернулися з-за кордону: Циганик назвав їхні імена і розповів деталі

Дмитро Вєнков
Переглядів 5792
5 голосів
Рамік Гаджиєв. Фото: СК Дніпро-1
Відомий журналіст Ігор Циганик розповів про долю двох гравців збірної України U-19 Раміка Гаджиєва та Владислава Крапивцова, які після зняття зі змагань Дніпра-1 досі не знайшли собі нові команди.

Журналіст Ігор Циганик розповів про долю півзахисника Раміка Гаджиєва та воротаря Владислава Крапивцова, які після призупинення функціонування свого клубу Дніпра-1 досі не працевлаштувалися.

«Гаджиєв порушив закон України. Він просто не повернувся з командою U-19 з турніру, який був у Північній Ірландії (фінальна частина чемпіонату Європи). Його дійсно хотіло Динамо, а чому він там не опинився – не знаю».

Журналіст також натякнув, хто може стояти за таким рішенням Гаджиєва.

«Хто придумав його там залишати – незрозуміло. Я підозрюю, що є в нас один персонаж, який намагається, маючи білий білет та виїзд за кордон, розповідати як треба робити та влаштовувати певних футболістів в певні клуби».

Що стосується Крапивцова, то, за даними Циганика, клубу, який захоче його підписати, потрібно буде сплатити компенсацію Дніпру-1.

«Клуб, який захоче його придбати, буде мати певні фінансові стосунки зі структурою Дніпра-1. Таке саме питання про Крапивцову. А як він виїхав? Чому він не повертається?», – сказав журналіст в етері YouTube-каналу «Ігор Циганик».

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн