Футбол

Все через Блохіна: колишня жінка екскапітана збірної України розповіла, чому він хотів припинити співати гімн

Дмитро Вєнков
Переглядів 4161
4 голоси
Анатолій Тимощук. Фото: EMPICS/Getty Images
Колишня дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька згадала цікавий момент з життя екскапітана національної збірної України, пов’язаний з гімном.

Ексдружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua відповіла, чи щиро він одягав синьо-жовту стрічку, коли грав за збірну України.

«Чесно, я не знаю, що в нього було в голові в той момент. Особисто я йому стрічки не заплітала. Може, він на когось орієнтувався».

Навроцька розповіла історію з часів, коли Тимощука викликали до головної команди країни ще з Шахтаря. Пов’язана вона з головним тренером збірної Олегом Блохіним та його підходом до виконання командою державного гімну.

«Він мені телефонує із табору національної команди й каже: «Блохін свариться, що хтось співає Гімн України перед матчем, а хтось – ні. Він сказав, щоб або всі співали, або ніхто, щоб не показувати, що хтось кращий за іншого».

Навроцька переконала Тимощука продовжувати співати Гімн.

«І Толік, який завжди співав Гімн, вже хотів не співати, бо злякався, що у збірну Блохін викликати перестане. Я сказала: «Ти будеш співати! Якщо тренер після цього тебе не викличе, значить, це не твоя збірна. Так і скажеш пресі, що тебе не викликають через те, що ти заспівав Гімн».

Жінка впевнена, що сам Тимощук навряд чи б наполягав на своєму.

«Він мене послухав. Але якби я тоді сказала не співати, то він би й не співав. У нього немає свого стержня».

  • Нагадаємо, що Тимощук захищав кольори збірної України з 2000 по 2016 рр. (144 матчі, чотири голи, чотири асисти);
  • Після початку повномасштабного вторгнення Тимощук не покинув країну-агресора та продовжує працює асистентом головного тренера Зеніту. УАФ позбавила його всіх регалій і нагород, а також тренерської ліцензії.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн