Футбол

Люди, що дотичні до збірної України розповіли правду про Реброва: журналіст дізнався, як себе поводить тренер

Дмитро Вєнков
Переглядів 35509
11 голосів
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Журналіст Михайло Співаковський на фоні останніх невдач національної збірної України розповів, наскільки своїй справі віддається головний тренер команди Сергій Ребров.

Журналіст Михайло Співаковський поспілкувався із людьми, дотичними до збірної України, й розповів про їхні відгуки щодо роботи головного тренера Сергія Реброва.

«Жодна людина мені не сказала, що цей чувак типу не х*рачить. Вони усі кажуть: «Ні, блін, він працює, він не перекладає на тренерський штаб. Ми не можемо сказати, що він валяється у Марбельї, а потім приїжджає в цю збірну відбути номер».

При цьому Співаковський наголосив на парадоксі ситуації, коли Андрій Шевченко, який мав протилежний підхід до роботи, досягав на цій самій посаді та практично з тими самими гравцями кращих результатів.

«В Реброва не виходить як у Шевченка. Він приїжджав і в нього були [помічники] умовні Андреа Мальдера, Мауро Тассотті. Він заходив у роздягальню, в нього був авторитет. Тобто це унікальна історія», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Шевченко тренував збірну з 2016 по 2021 рр. та досяг із нею 1/4 фіналу Євро-2020;
  • Синьо-жовті провалили старт цьогорічної Ліги націй, програвши в Лізі В Албанії (1:2) та Чехії (2:3).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн