Футбол

«Я побачив дивний рух коефіцієнтів»: Любенович розповів, чи ведеться розслідування у Минаї після програшу Ниві

Євген Чепур
Переглядів 105
1 голос
Желько Любенович. Фото: Google
Головний тренер закарпатського Миная Желько Любенович розповів, чи проводиться у клубі розслідування щодо можливої здачі поєдинку Першої ліги проти Ниви (0:2).

Закарпатський Минай програв Ниві в домашній грі п'ятого туру Першої ліги, який відбувся в п'ятницю, 6 вересня з рахунком 0:2. 

Після цієї гри у ЗМІ почали з’являтися новини про плани керівництва клубу перевірити футболістів Минаю щодо можливої здачі поєдинку.

Желько Любенович в ексклюзивному коментарі для сайту «‎Український футбол» заявив, що ніякого розслідування у клубі не проводиться.

«Перед грою я побачив дивний рух коефіцієнтів на нашу гру. Звернувся до нашого спортивного директора. Він передав інформацію представникам Комітету етики та чесної гри, які його запевнили, що немає приводу для занепокоєння. Можу тільки підтвердити слова пана Білана, що ні про яке внутрішнє розслідування не йдеться‎».

Тренер закарпатців повідомив, що не сумнівається в чесності власних підопічних.

«‎Я не сумніваюся в жодному зі своїх гравців. ФК Минай завжди відкритий до співпраці з таких питань. Справді, ми грали погано. Я сказав керівництву, що готовий піти, якщо до мене є питання. Але мені сказали, що моєю роботою задоволені і тема відпала сама собою», – сказав фахівець.

  • ФК Минай провів чотири матчі, набрав чотири очки і посідає шосте місце в турнірній таблиці групи А Першої ліги.
  • У наступному турі закарпатська команда прийме Епіцентр із Кам'янця-Подільського в середу, 11 вересня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн