Футбол

Українські вболівальники зірвали трансфер гравця Шахтаря в скандальний іноземний клуб: неочікувані подробиці

Дмитро Вєнков
Переглядів 370
2 голоси
Став Лемкін. Колаж: ФК Шахтар
Українські вболівальники завадили переходу в оренду захисника Става Лемкіна із Шахтаря до Партизану через те, що останні їздили грати в Росію після початку повномасштабного вторгнення.

Не так давно стало відомо, що Шахтар на правах оренди збирається відправити Става Лемкіна до Партизану.

Однак, як повідомляє сербське видання Telegraf у справу вмішалася критика з боку українських вболівальників, які відзначали факт того, що Партизан влітку цього року їздив до Москви на товариські матчі з місцевими клубами.

«Враховуючи нинішній настрій України щодо Сербії, який можна було побачити під час недавніх матчів Партизану з київським Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів, шансів, що в наступні шість днів спорт переважатиме над політикою – майже немає», – зазначили у виданні.

  • Нагадаємо, що цього літа Партизан у Москві зіграв з місцевими Динамо (2:2, пен. 4:2), ЦСКА (0:3) та Локомотивом (1:1);
  • Після белградська команда зустрілася з київським Динамо в другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Український колектив виграв обидва матчі: 6:2 і 3:0.
  • Лемкін має контракт із Шахтарем до 30 червня 2028 року. Трансфермаркт оцінює вартість 21-річного ізраїльтянина в один мільйон євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн