Футбол

«Місцевий Тимощук? Провалив Олімпіаду, але він дружить з Мудриком»: фанати збірної не зрозуміли вибору Реброва

Олександр Калінін
Переглядів 8193
3 голоси
Сергій Ребров, фото: УЄФА
Головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив список гравців на вересневі матчі Ліги націй. У вболівальників залишилося багато запитань щодо вибору фахівця.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров визначився із складом на стартові ігри групи В1 Ліги націй. Але фанати національної команди вкрай скептично поставилися до довіри наставника до ряду гравців.

Alex Krom: «Жесть. Таловєров не є основним гравцем в ЛАСКу, провалив Олімпіаду, привозить за клуб, але він класно дружить з Судаковим, Трубіним та Мудриком, мабуть цього достатньо для виклику, щоб «лідерам» було прикольно».

Wolf: «Сидорчук з 20 хвилинами після Євро це якийсь прикол? Типу він в списку за замовчуванням і прибрати його неможливо? Очікував цікавішого від заявки».

Прием Беседина: «Таловєров за квотою друг Мудрика, Мудрик за квотою великого клубу, Ярмола та Сидор за квотою друг, Реброва, Степаненко за квотою заслужений майстер спорту, та на шо нам та зміна поколінь до ЧС 2026, в бій ідуть одні старики...».

Anton Fedortsiv: «Сидорчук зіграв 20 хвилин у новому сезоні, Лунін – 0, Таловєров награв на Олімпіаді на роки вперед. Паралельна реальність Реброва продовжується».

Dimitrolenjo: «Чому та навіщо Степаненко та Сидорчук у складі незрозуміло. Ці гравці навіть не грають у своїх клубах, таке враження, що до складу викликають по-знайомству чи друзів».

kuliti: «Абсолютно відсутнє стратегічне мислення, завдання ставлять поїхати на ЧС Ярмоленко, Степаненко, Сидорчук явно туди не поїдуть через вік, не зрозуміло навіщо їх викликати в новий відбірний цикл».

Vasyl Piddubchyshyn: «Висновок: Якщо ти не із Динамо і Шахтаря, або ж не із закордонного чемпіонату (переважно ТОП 5), то шансів у тебе НУЛЬ отримати виклик у Збірну!».

terranoman: «Сидорчук місцевий Тимощук? За що його викликають?».

Деякі вболівальники відреагували більш спокійно і підказали Реброву, кого варто було б викликати.

XXXx: «Назаренка б, Караваєва, Дубінчака, Гуцуляка… На Лігу Націй навіть Михавка можна було викликати. Гірше Бондаря чи Таловєрова він не буде».

Jmen4ik: «Караваєва знову ігнорують?».

precious_rhino: «Взяти сидорчука у якого травма, і який зараз не грає, і не взяти назаренка який у шаленій формі, це якийсь треш(((((».

Андрiй: «Все очікувано, можливо окрім Сидорчука»

Сьомого вересня збірна у Празі на стадіоні Epet Arena прийме Албанію у номінально домашньому матчі, а 10-го на Eden Arena зіграє виїзний поєдинок з Чехією.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн