Футбол

Поворознюк потрапив у ДТП дорогою на матч Кубка України: стан президента Інгульця «стабільно важкий»

Віктор Глухенький
Переглядів 661
4 голоси
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Журналіст-блогер Ігор Бурбас повідомив, що президент Інгульця Олександр Поворознюк потрапив в ДТП. Його стан оцінюється, як стабільно важкий.

Одіозний бізнесмен-аграрій Олександр Поворознюк потрапив в ДТП. Про це у своєму телеграм-каналі проінформував Ігор Бурбас, надавши подробиці інциденту.

«Його стан - стабільно важкий. Наскільки мені відомо, інцидент з автівкою президента Інгульця стався дорогою на кубковий матч в місто Городенка Івано-франківської області. Обійшлося без жертв та постраждалих.

Самому Поворознюку лікарі надали допомогу і згодом він відправився підтримувати свою команду», – йдеться у повідомленні телеграм-каналу BurBuzz. 

  • Сьогодні, 21 серпня, Інгулець грає поєдинок 1/32 фіналу Кубка України проби Пробію з Городенки. Станом на 80 хвилину рахунок 2:1 на користь команди-господарки.
  • На внутрішній арені після трьох турів Інгулець має в активі два залікові бали та займає тринадцяту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У турі номер чотири клуб Поворознюка на виїзді зіграє проти Кривбасу. Зустріч у Кривому Розі буде зіграно 25 серпня і розпочнеться вона о 18:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн