Футбол

«Комусь тунець, комусь окоп»: журналістка розкритикувала Алієва за піар на війні – раніше в них був конфлікт

Віктор Глухенький
Переглядів 144
1 голос
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишня спортивна журналістка, а нині ведуча Анна Тесленко, більш відома як Ахава, жорстко розкритикувала експівзахисника Динамо Олександра Алієва, який нині є військовослужбовцем ЗСУ.

Назріває новий конфлікт? Анна Тесленко, яку фани зі стажем мають пам'ятати насамперед через конфлікт з колишнім хавбеком Динамо Олександром Алієвим, коли той відмовив журналістці у коментарі в дуже грубій формі, знову зачепила одіозного динамівця.

В інтерв’ю Tribuna.com Тесленко висловила свою думку стосовно того, що Алієв, який останнім часом постійно з'являється на людях у військовій формі і є солдатом ЗСУ, насправді просто піариться на війні.

«Днями він гордо запостив, що він десь в зоні бойових дій. Але це смішно виглядає. До того він смажив філе тунця чи восьминога вдома, а тут він хоче показати, що активно воює. Я не уявляю, як на це справжні бійці реагують… Комусь тунець, комусь окоп.

Моє коло друзів майже все воює. Багато хто гине. Як виглядає війна, я знаю. І як виглядають очі, які бачать війну, я знаю. І це точно не так, як у Алієва в Інстаграмі», – сказала Тесленко.

▶️  Легендарне відео за участі Алієва та Ахави дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Олександр Алієв грав за Динамо у період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці колишній він чотири рази ставав чемпіоном України і стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо, Алієв також захищав кольори російських Локомотива з Москви, Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металурга.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн