Футбол

Ван Леувен з Блохіним очолять клуб Першої ліги: відомо, коли екстренер Шахтаря і Зорі отримає призначення

Євген Чепур
Переглядів 10179
4 голоси
Патрік ван Леувен. Фото: Google
Нідерландський фахівець Патрік ван Леувен, який відомий в Україні за роботою у Шахтарі та Зорі, повернеться до роботи, щоб очолити Металіст 1925 з Першої ліги.

Патрік ван Леувен погодився на пропозицію керівництва Металіста 1925 та скоро замінить Віктора Скрипника на посаді головного тренера харків’ян. Про це повідомило ТаТоТаке.

Юридичні нюанси наразі не закриті, але передбачається, що фахівець очолить команду вже в серпні, а у тренерський штаб наставника війдуть Чижов, Кабачок та Блохін, але не легенда Динамо, а лише його однофамілець.

«За нашими даними, до штабу 55-річного ван Леувена увійдуть його помічники в Зорі та Шахтарі – асистент Олександр Чижов, аналітик Дмитро Кабачок, а також фахівець з ОФП Валерій Блохін», – стверджує джерело.

  • За час професійної тренерської кар’єри ван Леувен очолював голландський Фейєноорд, Кайрат з Казахстану, ізраїльський Маккабі з Тель-Авіва та українські Зорю й Шахтар.
  • У першому турі Першої ліги Металіст 1925 програв ФСК Маріуполь (0:1) та зараз посідає восьму сходинку у турнірній таблиці Групи В.
  • У наступній грі харків’яни на виїзді зіграють проти Кременя. Поєдинок заплановано на 17 серпня. Початок гри о 13:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн