Футбол

Шандрук і Лупашко оцінили стартовий матч УПЛ: що сказали головні тренери Вереса і Карпат про нічию в очному матчі

Віктор Глухенький
Переглядів 227
1 голос
Тарас Саків. Фото: ФК Карпати (Львів)
Головні тренери рівненського Вереса та львівських Карпат Олег Шандрук та Владислав Лупашко відповідно, поділилися враженнями від гри першого туру між своїми командами (0:0).

Сьогодні, 3 серпня, у першому поєдинку сезону 2024/25 років Верес та Карпати розійшлися мировою (0:0), не потішивши вболівальників голами.

Після гри головний тренер рівнян Олег Шандрук підсумковими нулями був незадоволеним.

«За кількістю створених моментів «Верес» був ближчим до перемоги. На жаль, ми не реалізували їх. Не скажу, що їх було багато, але вони були небезпечними, 100%-ми.

Відчуття, що команда ще повинна набрати форму, є завжди. І зараз, і коли стартує друге коло. Оптимальної форми ще немає», – сказав Шандрук в ефірі УПЛ ТБ.

Натомість керманич «левів» був більш флегматичним, ніби натякаючи, що нічия його задовольнила.

«Грали проти досвідченої команди, яка вже декілька сезонів грає в УПЛ, відчуває ці швидкості. А ми не відчули цих швидкостей, нам не вистачало таких матчів на зборах. Нічого, будемо наздоганяти під час чемпіонату. Ми ще формуємо вимоги до футболістів. В деяких фазах ми трішки просідаємо», – сказав Шандрук у коментарі репортеру УПЛ ТБ.

  • У наступному турі Верес також вдома прийматиме київське Динамо. Поєдинок заплановано на 9 серпня. Початок гри о 18:00.
  • Карпати у другому турі у Львові зійдуться з Кривбасом. Матч відбудеться 11 серпня і розпочнеться о 15:30.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн