Футбол

Чим схожі Мудрик та Усик: «зять Буткевича» дав чітку відповідь, порівнявши боксера і вінгера Челсі

Віктор Глухенький
Переглядів 528
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Чемпіон світу з боксу за версією IBO Intercontinental у напівважкій вазі, володар пояса WBA Inter-Continental Даніель Лапін знайшов спільні риси між Олександром Усиком та Михайлом Мудриком.

Виявляється, у чемпіона світу з боксу у надважкому дивізіоні Олександра Усика та вінгера національної збірної України з футболу та лондонського Челсі Михайла Мудрика є чимало спільного. Так вважає боксер Даніель Лапін, який товаришує ними обома.

«Чи є схожість між Мудриком і Усиком? Вони обоє трудяги. Ти можеш мати талант, зв’язки, але якщо ти не будеш трудитися, то нічого не вийде».  

Також Лапін зізнався чи дає він поради своїй дівчині, донці президента Полісся Геннадія Буткевича Дар’ї, яка є президенткою жіночої команди житомирського клубу. 

«Чи підказую я щось Дар’ї по футболу? Так. І вона теж непогано розбирається, стежить за матчами. Вона дуже добре ставиться до своєї жіночої команди, вони її люблять. Перед кожним матчем вона їм записує слова підтримки. Це їх мотивує», –  розповів Лапін в інтерв'ю ютуб-каналу «Бомбардир».

  • У сезоні 2023/24 років Михайло Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • Згідно з оновленим прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.
  • Олександр Усик у травні цього року став абсолютним чемпіоном світу, вигравши рішенням суддів у Тайсона Ф'юрі, але пізніше український чемпіон відмовився від чемпіонського пояса за версією IBF, що позбавило його звання абсолюта.
  • Олександр став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш Усик – Ф'юрі призначено на 21 грудня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн