Футбол

«УЄФА не бачить цього чи у них очі через гроші замилило?»: злий Усик знайшов винуватців вильоту Полісся з ЛК

Дмитро Вєнков
Переглядів 291
2 голоси
Олександр Усик. Фото: Інстаграм
Український чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версіями WBC, WBA та WBO і футболіст Полісся Олександр Усик (22-0, 14 KO) висловив претензії до суддівства у матчі з Олімпією Любляна (1:2) в рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

Відомий боксер і гравець Полісся Олександр Усик залишився незадоволений роботою арбітрів у матчі-відповіді між житомирським клубом та Олімпією Любляною (1:2) в другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.

«Коли тобі не дають працювати та допомагають іншій команді, то… Я ніколи не жаліюся на суддів, але цей склад (суддів) сербів був дуже огидним».

Боксер наголосив на упередженості сербської бригади.

«УЄФА потрібно звернути увагу, що у сербів до нас, українців, є упереджене ставлення, тому що вони підтримують нашого ворога. УЄФА не бачить цього чи в них очі через гроші замилило? Подивіться, що відбувається – суддя просто в одну сторону судить».

Наостанок спортсмен зробив зухвалу заяву на адресу УЄФА.

«Немає питань, він професійний суддя, я – не футбольний суддя, але УЄФА, відкрийте очі. Якщо вам потрібні гроші – наберіть, я дам вам гроші», – сказав Усик в ефірі MEGOGO.

  • Зазначимо, що першу гостьову зустріч Полісся програло із рахунком 0:2. Таким чином, український клуб вилетів з єврокубків;
  • Вже 11 серпня Полісся стартує у новому сезоні УПЛ виїзним матчем проти Шахтаря.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн