Футбол

«Ми б точно могли навести галасу у Першій лізі»: названо клуб, що мав шанс вийти в УПЛ, але знявся зі змагань

Дмитро Вєнков
Переглядів 255
3 голоси
Дмитро Костюк та Юрій Вірт. Фото: ФК Звягель
Юрій Вірт висловився про період своєї роботи у Звягелі на позиції головного тренера команди. За його словами, команда мала перспективи битися за вихід в УПЛ у найближчому сезоні.

Юрій Вірт в інтерв’ю сайту «Український футбол» відповів, чи не шкодує, що залишив роботу телевізійним експертом на «УПЛ ТБ» заради роботи у Звягелі, який через три місяці після цього знявся зі змагань.

«Ні в якому разі. Робота на телебаченні – класний досвід, але я – тренер, і з радістю відгукнувся на запрошення Дмитра Сергійовича Костюка. Я відчуваю себе у своїй тарілці біля поля. На превеликий жаль, моя історія у Звягелі протривала всього три місяці».

Спеціаліст вірить, що цей проєкт міг бути успішним.

«Амбіції у команди були. Хотілося б ще попрацювати з цими гравцями, але не все від нас залежало. Команда будувалася хороша. Ми б точно могли навести галасу у Першій лізі».

Вірт навіть вважає, що команда одразу могла боротися за вихід до УПЛ.

«Я бачив, що нам треба закрити 2-3 позиції – і Звягель точно б боровся за УПЛ. Я думаю, що команда могла сміливо боротися за топ-4 у Першій лізі. Повірте мені, Звягель точно б став одним з відкриттів Першої ліги», – сказав коуч.

  • Нагадаємо, що Вірт очолив Звягель у квітні цього року. Під його керівництвом команда провела сім матчів (чотири перемоги та три нічиї) та посіла третє місце в Другій лізі;
  • У перехідних матчах за право виступати у Першій лізі Звягель здолав Хуст (1:1, 1:0).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн