Футбол

Пушич дав настанову гравцям Шахтаря перед Олімпіадою: воротар команди Ротаня розкрив, що сказав тренер

Віктор Глухенький
Переглядів 83
2 голоси
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Воротар олімпійської збірної України та Шахтаря Кирило Фесюн розповів, яким насправді є наставник «гірників» Маріно Пушич у спілкуванні зі своїми підопічними.

Кирило Фесюн, який лише влітку перебрався до Шахтаря, вже встиг і познайомитися з головним тренером донецької команди Маріно Пушичем, і скласти про нього своє враження, давши боснійському спеціалісту коротку характеристику.

«Маріно – дуже приємна, весела людина та чудовий тренер. Він постійно запитує: «Як справи? Як самопочуття? Як настрій?».

Пушич перед Олімпіадою нам сказав: «Я розумію, що в Україні йде війна, тому відпускаю вас на Ігри, щоб ви захищали честь вашої країни у світі», –  розповів Фесюн в інтерв'ю сайту Збірна.

Нагадаємо, Шахтар відпустив на Олімпіаду пятьох гравців: Фесюна, Криськіва, Очеретька, Сігєєва і Сікана.

  • Кирило Фесюн у сезоні 2023/24 років захищав кольори Колоса із якого і перебрався до донецького Шахтаря. За ковалівську команду воротар 29 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 31 пропущений гол, 12 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 21-річного воротаря в 900 тисяч євро.
  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Шахтар фінішував на першому місці, захистивши свій титул чемпіона, до якого додав ще й здобуття національного Кубка.
  • Восени «гірники» гратимуть у груповому етапі Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн