Футбол

Хто замінить Дружбу у Першій лізі: головний тренер клубу, який вилетів, зробив заяву

Євген Чепур
Переглядів 516
1 голос
Володимир Циткін, колаж: «Український футбол»
Головний тренер ФК Хуст, який понизився у класі після фіаско у стикових поєдинках, Володимир Циткін поділився думкою щодо можливої заміни його командою ФК Дружба у Першій лізі.

Володимир Циткін в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол‎» заявив, що ФК Хуст готовий замінити ФК Дружбу у Перші лізі, якщо така нагода їм випаде.

«Наш президент Михайло Мадярчик ухвалив рішення: якщо буде можливість зіграти в Першій лізі, замінивши Дружбу, то клуб готовий до цього‎».

Також фахівець додав, що його команда готова вести перемовини з футболістами, якщо ФК Хуст буде виступати у другому за силою дивізіоні українського футболу.

«У половини гравців завершилися контракти. Якщо стане відомо, що ФК Хуст гратиме в новому сезоні в Першій лізі, будемо вести перемовини про їхнє продовження. В іншої половини наших футболістів контракти ще діючі‎», – сказав Циткін.

  • Хуст поступився друголіговому ПФК Звягель із рахунком 0:1 у другому стиковому поєдинку за право грати у Першій лізі сезону 2024/25. А перший матч між командами, який провели у Хусті, завершився внічию 1:1. 
  • У той же час ФК Дружба, який виграв Другу лігу та на пряму пройшов до Першої, може знятися зі змагань через відсутність бронювання гравців від мобілізації.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн