Футбол

Друг Мілевського втратив 150 тисяч доларів через Молдову: шокуюча історія від Третьяка про суперника України і прогноз

Андрій Піскун
Переглядів 2114
11 голосів
Мілевський, Третьяк і збірна. Колаж: Sport-express.ua
Друг Артема Мілевського Сергій Третьяк ексклюзивно для сайту Sport-express.ua поділився своєю ставкою у букмекерській конторі на товариський матч Україна – Молдова, та згадав цікаву історію.

11 червня збірна України проведе заключну товариську гру напередодні Євро-2024. В суперниках у команди Сергія Реброва – Молдова.

Сайт Sport-express.ua поговорив перед матчем із другом Артема Мілевьского Сергієм Третьяком, який є акціонером букмекерської контори в Іспанії.

– Сергію, чого чекаєте від матчу?

– О, знову в моєму житті з'явилася збірна Молдови. У мене з цією командою пов'язані дуже цікаві події в житті, але давайте про матч. Думаю, проти Молдови Ребров виставить найсильніший склад. Нашій команді обов'язково потрібна перемога, щоб підійти до Євро в гарному настрої. Я очікую, що Україна переможе і не пропустить

– На що і яку суму ризикнете поставити?

– Моя ставка – перемога України, тотал менше 3.5. Я не чекаю голів від Молдови, але наша команда мінімум два м'ячі повинна забити. Також я буду топити за Мудрика і ризикну поставити на його гол із коефіцієнтом 7. На ці події я планую поставити близько 10 тисяч доларів, це моя стабільна ставка.

– Розкажіть, що за історія у вас зі збірною Молдови, про яку ви згадали на початку нашої розмови?

– 5 червня 2021 року, на день народження моєї дружини, ми полетіли на відпочинок в Мексику. Цього самого дня мені зателефонували друзі з Молдови і кажуть: «Палич, завтра збірна Молдови гратиме товарняк в ослабленому складі проти Азербайджану. Давай поставимо і виграємо грошей». Я спочатку не захотів: «У моєї дружини день народження, я хочу відзначити свято».

У день гри вони мене знову набрали: «Палич, склад уже оголосили, у Молдови вийшов резерв, давай поставимо на перемогу Азербайджану». –  «Гаразд, умовили. Скільки ви хочете поставити?». – «Постав 100 тисяч доларів за нас, після перемоги візьмеш собі, скільки хочеш. Ми впевнені, що Азербайджан виграє». – «Ну добре».

Я в день народження дружини ставлю на перемогу Азербайджану 100 тисяч доларів від них, 50 тисяч від себе. Підсумкова ставка – 150 тисяч. У цей час ми з дружиною святкуємо, п'ємо шампанське Cristal, купаємося в океані.

Фото Третьяка із Мексики у день матчу Молдова - Азербайджан

Тут я виходжу з води і мені приходить сповіщення з Myscore – 1:0 на користь Молдови на 8-й хвилині! У підсумку матч так і закінчився. Я засмутився і вся моя двотижнева відпустка пройшла з думками про те: нах#я я програв 150 штук баксів у товариському матчі?!

– Друзі-порадники повернули програні гроші?

– Ні, але я ці гроші невдовзі відіграв на матчах НБА. Пізніше мої знайомі азіатські букмекери мені розповіли, що на програш Азербайджану були поставлені великі суми грошей. Азербайджан того дня просто здав гру Молдові.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн