Футбол

Наступник Довбика в Жироні вперше висловився про українця: новий одноклубник Циганкова був прямим і чесним

Дмитро Вєнков
Переглядів 1455
2 голоси
Боян Міовскі. Колаж: ФК Жирона
Новий форвард Жирони Боян Міовскі висловився стосовно порівнянь з Артемом Довбиком, який цього літа перейшов з каталонського клубу до римської Роми.

Нападник національної збірної Північної Македонії Боян Міовскі, який в це літнє трансферне вікно перебрався до Жирони з шотландського Абердіна, висловився про порівняння його з українським колегою Артемом Довбиком.

Останній в минулому сезоні забив за Жирону 24 голи, ставши найкращим бомбардиром Ла Ліги, та перейшов до Роми.

«Я не боюся замінити його, ми різні гравці, і я також сподіваюся стати найкращим бомбардиром цього сезону. Я не відчуваю тиску, я просто хочу рости як гравець і як особистість, забивати якомога більше голів».

Нападник розповів, що для нього значить перехід в Жирону.

«Для мене це чудова можливість, і я все життя тренувався, щоб щось подібне трапилося зі мною. У Жирони є стиль, який адаптується до моїх особливостей, і ці перші кілька днів були дуже продуктивними для мене».

Футболіст висловив впевненість у власних силах.

«Мої амбіції максимальні, я не боюся і знаю, що мене оточують чудові гравці, які зроблять мене кращим. Я вважаю себе тактичним гравцем, але в Шотландії я дуже добре розвинув свою фізичну форму», – наводить слов Міовскі видання Marca.

  • Нагадаємо, що за Жирону продовжує виступати український вінгер Віктор Циганков;
  • Дебютувати на нову команду Міовскі може вже 25 серпня, коли червоно-білі в гостях зустрінуться з Атлетіко в рамках другого туру Ла Ліги.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн