Футбол

Шанси Луніна покинути Реал зросли: мадридська команда готова знизити ціну на голкіпера збірної України

Євген Чепур
Переглядів 290
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер національної збірної України та мадридського Реалу Андрій Лунін став на крок ближчим до відходу зі складу іспанського гранда, адже вершкові знизили ціну на нашого співвітчизника.

Андрій Лунін продовжує ігнорувати бажання Реала пролонгувати з ним контракт. У Мадриді не мають наміру миритися з подібною поведінкою воротаря збірної України, а тому готові до відходу голкіпера.

Боси вершкових навіть прийняли рішення понизити ціну на нашого співвітчизника та готові продати його нижче ринкової вартості, якщо надійде конкретна пропозиція.

Агенту Луніна Жорже Мендешу мадридці вже повідомили, що готові відпустити українця за суму від 20 мільйонів євро. Про це повідомив The Athletic.

Відзначимо, що раніше вершкові хотіли отримати за голкіпера не менше, ніж 25-30 мільйонів євро.

  • У минулому сезоні Лунін відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українця з Реалом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного воротаря у 25 мільйонів євро.
  • Новий сезон для Реала розпочнеться матчем за Суперкубок УЄФА проти італійської Аталанти, який заплановано на 14 серпня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн