Футбол

Фабріціо Романо підказав Реалу, ким замінити Луніна: інсайдер бачить дублером Куртуа легенду

Євген Чепур
Переглядів 95
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Google
Відомий італійський журналіст та інсайдер Фабріціо Романо підказав мадридському Реалу, ким вершкові можуть замінити голкіпера національної збірної України Андрія Луніна, якщо той покине команду Карло Анчелотті.

Андрій Лунін до сих пір не пролонгував угоду з Реалом. У такому випадку боси вершкових планують позбутися українця, а на його місце підписати нового воротаря.

За інформацією Defensacentral, зірковий інсайдер Фабріціо Романо порадив мадридцям замінити нашого співвітчизника іспанцем Давидом Де Хеа. 

Джерело додало, що проблеми між керівництвом Реала та агентом українця Жорже Мендешом через Лені Йоро, який перейшов до Ман Юнайтед замість вершкових, тільки сприяють відходу Андрія.

  • У період із 2011 по 2023 рр. де Хеа провів 545 матчів за Манчестер Юнайтед (590 пропущених голів, 190 ігор «на нуль»).
  • Іспанець досі перебуває без клубу після того, як пішов з МЮ, з яким у гравця завершився контракт влітку 2023 року.
  • В Іспанії він із 2009 по 2011 рр. грав у складі принципового суперника Реалу – Атлетіко (84 гри, 112 пропущених голів, у 23-х поєдинках залишав свої ворота у недоторканності.
  • У минулому сезоні Лунін зіграв за мадридців у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах, пропустив 32 голи та 12 поєдинків провів «на нуль».
  • Контракт українського воротаря з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного голкіпера у 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн