Футбол

«За 15 млн угода неможлива»: європейський клуб зробив Реалу пропозицію щодо Луніна, Перес назвав свою ціну

Євген Чепур
Переглядів 265
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Google
Мадридський Реал отримав офіційну пропозицію від столичного Атлетіко щодо трансферу голкіпера збірної України Андрія Луніна. Президент вершкових Флорентіно Перес відреагував на цей запит.

Андрій Лунін може покинути Реал найближчим часом. Все тому, що українець хоче отримувати більше ігрової практики та не пролонгує контракт з мадридцями.

У минулому сезону наш співвітчизник надійно заміняв у воротах Реала Тібо Куртуа та зумів зацікавити своїми виступами кілька європейських клубів. Одним з них є мадридський Атлетіко, який шукає заміну своєму багаторічному першому номеру Яну Облаку.

«Матрацники» навіть встигли зробити фінансову пропозицію щодо українця Реалу, але президент королівського клубу Флорентіно Перес відповів відмовою та сказав, скільки хоче отримати за Андрія.

«За 15 мільйонів угода неможлива. Мінімум 30-35 мільйонів євро», – наводить слова Переса Defensa Central.

Раніше колишній нападник Динамо Віктор Леоненко ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував конфлікт агенту Луніна з Реалом.

  • У минулому сезоні Лунін відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українського воротаря з Реалом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн