Футбол

Реал скинув маски і остаточно показав своє відношення до Луніна: рішення Анчелотті говорить саме за себе

Олександр Калінін
Переглядів 52507
22 голосів
Карло Анчелотті та Андрій Лунін, фото: Marca
Реал повністю довіряє своєму зірковому воротарю Тібо Куртуа і збирається зробити на нього максимальну ставку у новому сезоні. Андрію Луніну готують роль запасного.

Мадридський Реал майже весь минулий сезон обходився без Тібо Куртуа, який через складні травми повернувся лише під кінець кампанії. Його заміняли Кепа і українець Андрій Лунін.

В Іспанії пишуть, що в новому сезоні Тібо планує знову обійняти своє місце на п’єдесталі найкращих голкіперів планети.

«Бельгієць серією тренувань і матчів перед Суперкубком УЄФА сподівається повернути собі тонус і рівень, які він мав до травми, і що це поверне його на позицію найкращого воротаря світу, яку він залишив вакантною протягом минулого сезону».

Куртуа дуже серйозно готується до наступної кампанії.

«Хоча він з'явився у фінальній частині сезону 23/24, зігравши п'ять матчів, включаючи фінал Ліги чемпіонів, бельгієць чітко усвідомлює, що цього року він має можливість продовжувати бути орієнтиром у воротах Реала».

Лунін же, якщо не покине Реал, стане стабільно запасним воротарем мадридців. Головний тренер Карло Анчелотті не бачить його у старті.

«Зі свого боку, Реал і, перш за все, Анчелотті, вірять, що бельгієць знову стане основним голкіпером команди і гравцем старту у всіх змаганнях, незалежно від присутності Луніна, який, незважаючи на те, що добре провів минулий сезон, знає, що цього недостатньо, щоб заслужити своє місце», – пише видання Mundo Deportivo.

  • В минулому сезоні українець зіграв за Реал 31 матч (32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль»);
  • Контракт Луніна з грандом розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює вартість 25-річного Луніна у 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн