Футбол

«Артему там буде складно»: Фрідман оцінив перспективи Довбика у Ромі, навівши приклад Шевченка

Євген Чепур
Переглядів 145
1 голос
Андрій Шевченко. Фото: Google
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман поділився думками щодо перспектив нападника національної команди України Артема Довбика у складі римської Роми.

Сьогодні, 2 серпня, Артем Довбик офіційно став гравцем римської Роми. За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, трансфер обійшовся у 30,5 мільйонів євро гарантованими виплатами та шість мільйонів бонусами.

▶️ Відео першого дня Артема Довбика у Римі дивіться за ПОСИЛАННЯМ

В’ячеслав Фрідман ексклюзивно для сайту Sport-express.ua заявив, що невпевнений, що Довбик зуміє показувати високу результативність в Італії, як він це робив у Жироні.

«Це знову-таки рулетка. Буває, що від добра добра не шукають. Він добре грав у Жироні і, можливо, йому потрібно було залишатися там. Згадаймо приклад Шевченка, який у Мілані щороку показував хороші результати, а в Челсі в нього не пішло. Але я розмовляв з одним з агентів Довбика, і він сказав, що в Артема є бажання перейти в клуб з ім'ям». 

Комерційний директор Дніпра-1 вважає, що Рома – це більш статусний клуб, ніж Жирона.

«Жирона може бути командою на пару сезонів, а Рома є Рома. Цей рік, найімовірніше, – вершина Жирони, і що буде далі незрозуміло. Каталонська команда зараз продає лідерів, пішли Савіо, Довбик і ще кілька гравців», – сказав Фрідман.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко став легендою Мілана, але після переходу у Челсі в 2006-му році його кар’єра пішла на спад.

  • Довбик за Жирону у минулому сезоні 39 матчі: 24 голи, десять результативних передач. 
  • Transfermarkt українського нападника у 35 мільйонів євро.
  • Рома у сезоні 2023/24 років фінішувала на шостому місці у підсумковій турнірній таблиці Серії А й у новій кампанії гратиме в Лізі Європи.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн