Футбол

Хацкевич зробив відверту заяву про зятя Суркіса: захисник Динамо почув про себе всю правду

Дмитро Вєнков
Переглядів 23319
11 голосів
Крістіан Біловар. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич проаналізував гру оборони біло-синіх у матчі проти Лаціо (0:3) в першому турі Ліги Європи. Окремо він висловився про Крістіана Біловара.

Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич в інтерв’ю сайту «Український футбол» висловився про гру центрбеків киян у грі із Лаціо (0:3) на старті нового сезону Ліги Європи.

Експерт відповів, чи справді в усіх бідах Динамо винен зять президента клубу Крістіан Біловар, який вийшов на заміну на 19-й хвилині замість травмованого Браяна Себальйоса.

«Та до чого тут Біловар? Команда програла. Помилки розбиратиме головний тренер та його штаб. Хтось в одному епізоді недопрацював, хтось в іншому відпустив гравця. На ці моменти вже нехай Олександр Володимирович вказує всередині команди під час розбору».

На думку Хацкевича, не лише Біловару, а й усім центральним оборонцям киян поки важко проявити себе на такому рівні.

«У Динамо ніколи не було проблем з центральними захисниками. А тепер ми говоримо – і вже не перший рік – про кадрові проблеми саме з центрбеками. Є великі питання щодо надійності навіть тоді коли грає інша пара, наприклад Попов-Дячук. Можна сказати, що від зміни доданків сума не змінюється:)».

Фахівцю не сподобалася гра жодного з центральних захисників.

«Сьогодні ж усі три центральні захисники відзначилися зі знаком мінус. Над цим компонентом команді треба багато працювати та додавати», – сказав Хацкевич.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн