Футбол

«Неприпустимо. Саме ці помилки»: Шовковський не стримався і натякнув на винуватців розгрому Динамо від Лаціо

Дмитро Вєнков
Переглядів 9011
3 голоси
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський прокоментував домашню поразку від італійського Лаціо (0:3) у рамках першого туру загального етапу Ліги Європи.

Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський висловився після розгрому у матчі із Лаціо (0:3) в першому турі Ліги Європи.

«Безумовно, дуже прикро програвати матчі, особливо на старті, та й загалом із таким рахунком. Але на такому рівні суперники не вибачають помилки. Ми подарували опоненту два голи, які було забито через центральну зону. Подивимося ці моменти, розберемо їх, але давати супернику таку фору неприпустимо».

Шовковський відповів, чому біло-синім не вистачало ефективності попереду.

«Ми виходили на цю гру й прагнули грати саме у футбол. Можна було закритися, чекати, але я хочу дати своїм гравцям можливість саме грати у футбол, створювати комбінації, завершувати їх. У нас були можливості. Це, мабуть, свідчить про клас Лаціо – коли є такі можливості, вони їх використовують».

Коуч заявив, що травма центрбека Браяна Себальйоса, який був замінений після першого голу, не вплинула кардинально на хід подій. Проблеми були через індивідуальні помилки.

«Повторюся, ми припустилися значних помилок, і саме ці помилки в оборонних діях. Не буду зупинятися на окремих футболістах, але, на мою думку, ми не маємо права дозволяти супернику так просто проходити через центр оборони та давати можливість забивати м’ячі», – наводить слова пресслужба Динамо.

В наступному турі ЛЄ Динамо в гостях зіграє проти Гоффенгайму. Поєдинок запланований на 3 жовтня.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн