Футбол

«Петраков здорової людини»: журналіст назвав найкращого тренера Євро-2024

Євген Чепур
Переглядів 128
1 голос
Луіс Де ла Фуенте. Фото: Google
Редактор сайту Sport-express.ua Андрій Піскун взяв участь і опитуванні «Українського футболу‎» щодо визначення найкращого тренера Євро-2024.

Вчора, 14 липня, у Німеччині завершився чемпіонат Європи з футболу. У фінальному поєдинку національна команда Іспанії обіграла збірну Англії з рахунком 2:1.

Сайт «Український футболу» провів опитування серед журналістів з метою визначити найкращого тренера континентальної першості.

Наш редактор Андрій Піскун також прийняв участь в опитуванні та назвав найкращим наставником керманича тріумфаторів турніру Луіса Де ла Фуенте.

«‎Іспанія, без перебільшення, була найкращою командою Євро, команда діяла як єдиний механізм, хто б не виходив на поле. Де ла Фуенте, який прийшов у команду з молодіжки – це Петраков здорової людини», – сказав журналіст.

  • Збірна Іспанії вчетверте у своїй історії виграла чемпіонат Європи (попередні трофеї здобувала у 1964, 2008 та 2012 роках). Це абсолютний рекорд турніру. У Німеччини в активі три трофеї.
  • Англійці вдруге поспіль програли фінал Євро. У 2021 році вони поступилися у вирішальному поєдинку Італії (1:1, пен. 2:3).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн