Футбол

Ребров і Зінченко посварилися на Євро-2024? Авторитетне джерело розповіло, що насправді було в збірній України

Дмитро Вєнков
Переглядів 2934
3 голоси
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Відомий журналіст Михайло Співаковський поділився інформацією, чи справді у національній збірній України був конфлікт між головним тренером Сергієм Ребровим та захисником Олександром Зінченком.

Журналіст Михайло Співаковський розповів про атмосферу в збірній України на Євро-2024. Він дав зрозуміти, що проблем всередині команди не було.

«Конкретно по атмосфері, люди які були всередині, переважно гравці з якими я спілкувався, вони всі відзначають, що атмосфера була топовою. Все було органічно, гармонійно. Не було цієї напруги, яка трохи відчувалася восени».

Відреагував Співаковський й на чутки про нібито конфлікт між головним тренером Сергієм Ребровим та оборонцем Олександром Зінченком.

«І коли хтось в пресі каже про конфлікти між Зінченком та Ребровим, то це просто нормальна фаза прийняття нових ігрових ідей. І вона дійсно була у Зінченка».

За його інформацією, на самому Євро-2024 між Ребровим та Зінченком було повне порозуміння.

«Але зараз, на цьому турнірі, з того що я знаю, нуль запитань до Зінченка, нуль напруги між ним та головним тренером», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Зазначимо, що збірна України набрала чотири очки в групі з Румунією (0:3), Словаччиною (2:1) та Бельгією (0:0);
  • Синьо-жовті посіли останнє місце у квартеті та покинули форум.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн