Футбол

«Ребров не міг зрозуміти, чому вони роблять такі речі»: три зірки збірної України неприємно здивували тренера

Дмитро Вєнков
Переглядів 996
0 голосів
Сергій Ребров. Фото: УЄФА
Відомий журналіст Михайло Співаковський розібрав причини розгромної поразки національної збірної України від Румунії (0:3) у першому турі Євро-2024.

Журналіст Михайло Співаковський пояснив, чому збірна України програла Румунії (0:3) в рамках першого туру групового етапу Євро-2024.

Співаковському не сподобалося, як на полі взаємодіяли Михайло Мудрик та Георгій Судаков.

«Я б залюбки запитав Реброва, що за моторошну самодіяльність влаштували Мудрик та Судаков у лівому напівфланзі. Це ж не матч Шахтаря в Кубку України проти Вікторії, це фінал Євро! Чому неодноразово Мудрик опиняється в зоні лівого опорника?».

Журналіст не розуміє, навіщо футболісти дублювали один одного.

«Чому Судакова так тягне в ширину на лівому фланзі, в зону Мудрика, чиєю головною властивістю є отримати м'яч в ізоляції на фланзі й розтрощити суперника на просторі. Нащо Судаков тягне до нього додаткових футболістів, ще й змінюючись позиціями?».

Співаковський висловив власну думку як потрібно було використовувати Мудрика.

«Дитині зрозуміло, що такому гравцю як Мудрик, потрібно постійно створювати ізоляції. Та просто 10 разів киньте йому м'яч, щоб він сім разів обіграв, п'ять разів подав і ми б отримали два-три гольові моменти».

Це питання відверто турбує журналіста.

«Але нічого такого не було. Я б дуже щиро хотів дізнатися у Сергія Станіславовича, яким чином наші «золоті хлопчики» весь перший тайм проти румунів лабали фігню?».

Залишилися в Співаковського й претензії до дій Миколи Шапаренка у тому матчі.

«Я б дуже хотів, щоб Ребров пояснив порушення ігрової дисципліни з боку Шапаренка. Я добре знаю, що він наголошував на цих двох моментах, коли був розбір матчу проти Румунії. Він не міг зрозуміти, чому Судаков з Мудриком роблять такі речі».

Журналіст заявив, не помітив якогось чіткого плану у тому, що побачив на полі.

«Або чому Шапаренко опускається в центральне коло, де наших гравців збіговисько не менше ніж зубного нальоту, але між лініями нікого. Там диверсант Довбик, або Циганков у широкій позиції. Дуже схоже на самодіяльність».

Співаковський вважає, що Ребров мав взяти ситуацію у свої руки та керувати тим, що відбувається.

«І знову питання до Сергія Станіславовича: «Так може своєчасно дати по шапці?». В цьому випадку по Шапі», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Збірна України після поразки від Румунії обіграла Словаччину (2:1) та зіграла внічию проти Бельгії (0:0);
  • З чотирма набраними балами синьо-жовті посіли останнє місце у квартеті та покинули форум.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн