Футбол

Легенда збірної Румунії і Шахтаря вибрав чотирьох найнебезпечніших українців: він боїться команди Реброва

Дмитро Вєнков
Переглядів 888
4 голоси
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Колишній захисник Шахтаря та збірної Румунії Разван Рац поділився очікуваннями від поєдинку своєї рідної національної команди проти України у рамках першого туру групового етапу Євро-2024.

Ексзахисник Шахтаря та збірної Румунії Разван Рац висловився про майбутній матч своєї рідної національної команди з Україною у першому турі Євро-2024.

У складі синьо-жовтих він виокремив Артема Довбика та Віктора Циганкова.

«Українські гравці, крім їх клубів, теж продемонстрували, що провели хороші сезони. Мова йде про Довбика, який став другим бомбардиром Ла Ліги (насправді першим прим. – SE), Циганкова, який дуже добре грав у Жироні, а Жирона провела дуже потужну кампанію».

Також, на його думку, команду за собою можуть повести Михайло Мудрик та Олександр Зінченко.

«Також Мудрик, у якого є двигун за спиною, чи роздуті вітрила дуже добре бігає, крім того, це гравець, який був проданий за певну суму, і я думаю, що недарма. Ми говоримо про трьох гравців, оскільки вони є найбільш репрезентативними. Почекайте, я забув Зінченка».

При цьому Рац закликав не «хоронити» завчасно Румунію у даному протистоянні.

«В українській команді є багато цінних гравців, яких ми повинні побоюватися, але не в тому сенсі, в якому можна сказати «все, ми вже програли», – наводить слова Раца Orange Sport.

  • Матч України проти Румунії відбудеться 17 червня. Також у нашій групі перебувають Словаччина та Бельгія.
  • Рац виступав за «гірників» з 2003 по 2013 рр. (300 матчів, 10 голів та 48 асистів). У складі збірної Румунії він з 2002 по 2016 рр. провів 113 поєдинків (два голи, 14 асистів).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн