Футбол

«Мудрику вже потрібно приносити користь»: в Англії спрогнозували склад Челсі на матч Кубка – чи є там українець

Віктор Глухенький
Переглядів 348
0 голосів
Михайло Мудрик. Фото: Google
Англійські журналісти впевнені, що український вінгер Челсі Михайло Мудрик має всі шанси розпочати поєдинок 1/16 фіналу Кубка Англії проти Астон Вілли зі старту.

На думку наших британських колег з порталу Football.london українець Михайло Мудрик знову потрапить до стартової одинадцятки Челсі на гру 1/16 фіналу Кубка Англії проти Астон Вілли.

Аргументи англійських журналістів наступні:

«Мудрику вже потрібно почати приносити користь Челсі. В останніх матчах українець не зміг справити враження, незалежно від того, чи виходив він зі старту, чи з лави запасних. Але те ж саме можна сказати і про Рахіма Стерлінга, і Почеттіно натякнув, що в середу ввечері він може спробувати щось інше, тож, можливо, Мудрик - це відповідь». 

Склад Челсі на поєдинок 1/16 фіналу Кубка Англії проти Астон Вілли за версією Football.london:

Воротар: Петрович.

Захисники: Дісасі, Сілва, Бадьяшиль, Чілвелл.

Півзахисники: Кайседо, Фернандес, Палмер, Нкунку, Мудрик.

Нападник: Джексон. 

Михайло Мудрик не потрапляв до стартового складу Челсі три матчі поспіль. Востаннє українець розпочинав гру з перших хвилин у матчі 1/2 фіналу Кубка футбольної ліги проти Мідлсбро (6:1).

Нагадаємо, що в першому матчі  1/16 фіналу Кубка Англії Челсі та Астон Вілла розійшлися безгольовою ничиєю (0:0).

Поєдинок між Астон Віллою та Челсі буде зіграно сьогодні, 7 лютого. Початок гри на «Вілла Парк» о 22:00 за київським часом.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн