Футбол

Шалена неустойка: журналісти дізнались, скільки отримає тренер Мудрика у разі звільнення з Челсі

Віктор Глухенький
Переглядів 261
1 голос
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Казна лондонського Челсі у разі звільнення чинного головного тренера Маурісіо Почеттіно зменшиться на десять мільйонів фунтів стерлінгів. Такою є неустойка за достроковий розрив контракту з аргентинським фахівцем.

Схоже, Маурісіо Почеттіно буде тренувати Челсі ще довго, незважаючи на відверто поганенькі результати синіх під його орудою на всіх фронтах.

Справа в тім, що Челсі змушений буде виплатити Почеттіно та його тренерському штабу компенсацію в розмірі десяти мільйонів фунтів стерлінгів!

Подробиці контракту аргентинця з лондонським клубом рознюхали британські журналісти з видання Daily Mail.

Маурісіо Почеттіно очолив Челсі влітку 2023 року і підписав контракт до завершення сезону 2024/25 з можливістю пролонгації ще на рік.

Нагадаємо, що згідно з припущеннями англійських журналістів Почеттіно перебуває на другій сходинці у рейтингу головних тренерів, яких найімовірніше звільнять до завершення поточного сезону.

  • Після поразки від Вулверхемптона у 23-му турі (2:4) Челсі втратив одну позицію. Нині сині йдуть 11-ми в турнірній таблиці АПЛ.
  • У наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Крістал Пелес. Поєдинок заплановано на 12 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Український вінгер синіх Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн