Футбол

Мудрик більше не з росіянкою? Вінгер Челсі у захваті від краси моделі, на яку підписана кохана Роналду

Євген Чепур
Переглядів 32232
15 голосів
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вінгер лондонського Челсі та збірної України Михайло Мудрик відреагував на фото іспанської моделі у соціальних мережах, підписницею якої є кохана Кріштіану Роналду.

Михайло Мудрик та росіянка Віолетта Грачова, з якою українцю приписували роман, навряд чи зараз разом. Такий висновок можна зробити після реакції вінгера збірної України на фото іспанської моделі Даніели Вашингтон.

Наш співвітчизник залишив коментар під палкою світлиною іспанки: «Madre mia», що перекладається, як «Боже мій».

Відзначимо, що на Даніелу також підписана Джорджина Родрігес, яка є коханою Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, що чутки про відносини Михайла та Грачової з’явилися у листопаді. Тоді вінгер Челсі прокоментував пост в Instagram росіянки, покликавши «зустрітися на мосту» (використано слово the bridge, що може означати домашній стадіон Челсі, але власне коментар написаний під фото, де дівчина стоїть на мосту в Парижі).

Також не так давно Мудрик, мабуть, здійснив прогулянку на гелікоптері Лондоном у компанії моделі. Сама ж Грачова жалілася, що українські вболівальники її хейтять.

  • Модель старша за Михайла (народилася у 1993 році, а українець – 2001). Вона вже мала любовні відносини з футболістом – зустрічалася з норвежцем Матіасом Норманом, який тоді виступав в рф.
  • У минулому сезоні Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • Угода Михайла з лондонським клубом розрахована до 30 червня 2031 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 35 мільйони євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн