Російська модель, якій приписують роман з Мудриком, поскаржилася на хейт: вона звернулась до українців

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
5667
0 голосів
Російська модель, якій приписують роман з Мудриком, поскаржилася на хейт: вона звернулась до українців
Михайло Мудрик та Віолетта Грачова. Фото: Google
Блогерка та російська фітнес-модель Віолетта Грачова, про яку говорять через можливий любовний зв'язок з вінгером Челсі та збірної України Михайлом Мудриком, поскаржилася на українських фанів.

Віолетта Грачова поскаржилася у соціальних мережах на хейт українців. Блогерша заявила, що вона любить наш народ та виступає за мир.

«Українці, я вас люблю. Досить мене вже хейтити та спамити у моєму профілі. Я за мир у всьому світі», – написала дівчина в Інстаграм.

Крім того, нещодавно український футболіст, мабуть, здійснив гелікоптерну прогулянку Лондоном у компанії моделі, що викликало обурення з боку українських уболівальників.

Нагадаємо, що на початку листопада Мудрик прокоментував пост в Instagram Грачової, покликавши «зустрітися на мосту» (використано слово the bridge, що може означати домашній стадіон Челсі, але власне коментар написаний під фото, де дівчина стоїть на мосту в Парижі).

  • Модель старша за Мудрика (народилася у 1993 році, а українець – 2001), раніше росіянка мала любовні відносини з норвезьким футболістом Матіасом Норманом, який тоді виступав в рф, а зараз грає в чемпіонаті Саудівської Аравії.
  • Мудрик в поточному сезоні провів за Челсі 11 поєдинків в усіх офіційних турнірах, у яких забив два голи.
  • Transfermarkt оцінює українця в 45 мільйонів євро.
  • Челсі у наступному матчі зіграє з Брайтоном 3 грудня.