Футбол

«У нього немає верхньої межі»: гравцю збірної України пророкують «Золотий м’яч»

Віктор Глухенький
Переглядів 108
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Google
Півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков поділився думкою про рівень таланту вінгера Челсі та свого товариша і партнера по збірній Україні Михайла Мудрика.

На відміну від британських журналістів та фанів лондонського Челсі Георгій Судаков вважає, що Михайло Мудрик справжній самородок і йому цілком до снаги навіть виграти «Золотий м’яч»!

«Михайло — неймовірний гравець. У нього немає верхньої межі, він може виграти «Золотий м’яч» завдяки своїм якостям, але все залежить тільки від нього.

Вірю, що він зможе проявити свої найкращі якості. Україна — неймовірно талановита країна, а він — чудовий приклад для наслідування», — сказав Судаков в інтерв’ю британському таблоїду The Guardian.

  • У першому турі нового сезону англійської Прем’єр-ліги Челсі на власному полі програв Манчестер Сіті (0:2). Гру проти команди Пепа Гвардіоли Мудрик провів у запасі.
  • У наступному турі сині на виїзді зіграють проти Вулверхемптона. Поєдинок заплановано на 25 серпня. Початок гри о 16:00.
  • У сезоні 2023/24 років Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн