Футбол

«Вигідно продати Мудрика не вийде»: в Англії поставили хрест на українському легіонері Челсі

Віктор Глухенький
Переглядів 372
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Журналісти з Великої Британії розкритикували українського півзахисника лондонського Челсі Михайла Мудрика ще до початку нового сезону в АПЛ, вкотре захейтивши українця.

Наші колеги з британського спортивного порталу The Athletic перед стартом нового сезону в англійській Прем’єр-лізі, котрий стартує вже завтра, 16 серпня,  оцінили кожного гравця лондонського Челсі, звісно ж, не забувши і про українця Михайла Мудрика.

«Мудрик продовжує виглядати загубленим, попри те, що минуло вже 18 місяців з моменту переходу з «Шахтаря». Зараз вигідно продати Мудрика не вийде, а гравцеві буде важко розраховувати на велику кількість хвилин на полі з огляду на підписання Педру Нету», – йдеться в матеріалі The Athletic.

  • У сезоні 2023/24 років Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • У першому матчі нового сезону в АПЛ сині вдома прийматимуть чинного чемпіона Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться 18 серпня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн