Футбол

Холанд хоче грати в команді з гравцем збірної України: джерело повідомило плани форварда Манчестер Сіті

Євген Чепур
Переглядів 644
3 голоси
Ерлінг Холанд. Фото: Google
Зірковий форвард національної збірної Норвегії та Манчестер Сіті Ерлінг Холанд хоче змінити клубну прописку. Нападник хоче перейти до команди, у якій виступає українець.

Ерлінг Холанд прийняв важливе рішення. Як повідомляє Caughtoffside, норвезький бомбардир виявив бажання перейти в мадридський Реал, кольори якого захищає голкіпер національної збірної України Андрій Лунін. 

Джерело стверджує, що нападника захоплює ідея виступати в одній команді з такими футболістами, як Вінісіус Жуніор, Кілліан Мбаппе та Джуд Беллінгем. Очікується, що Ерлінг планує допрацювати свій контракт з «містянами», а вже потім приєднатися на правах вільного агента до вершкових.

Зазначається, що таке бажання футболіста пов'язано з можливим відходом з посади наставника МС Хосепа Гвардіоли у 2025 році.

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду норвежець провів 45 матчів, забив 38 голів та віддав шість результативних передач.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2027-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 180 мільйонів євро.
  • Також нападник разом з командою Гвардіоли став переможцем АПЛ 2023/2024. Реал у минулорічній кампанії виграв Прімеру та Лігу чемпіонів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн