Футбол

Конкурента Мудрика в Челсі переманювали в Саудівську Аравію шаленими грошима: відома відповідь гравця

Віктор Глухенький
Переглядів 259
1 голос
Рахім Стерлінг на фоні Михайла Мудрика. Фото: Google
Вінгер лондонського Челсі Рахім Стерлінг під час літнього трансферного вікна 2023 року мав фантастичну пропозицію з Саудівської Аравії, однак не спокусився на гроші шейхів.

Один з лідерів Челсі Рахім Стерлінг минулого літа відхилив привабливу трансферну пропозицію із Саудівської Аравії.

Англієць міг стати одним з трьох найбільш високооплачуваних гравців саудівської професійної ліги, але вирішив залишитися в АПЛ ще мінімум на сезон.

Який саме клуб спокушав Стерлінга не відом, але, за інформацією Telegraph Рахім отримав пропозицію, яка потроїла б його нинішню зарплату в Челсі.

Повідомляється, що 29-річний футболіст нині заробляє в клубі із західного Лондона 300 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень. Тобто, в Саудівській Аравії він міг би теоретично мати 900 тисяч раз на сім днів.

  • Челсі після 24-х турів має в активі 34 залікові пункти та займає десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • Сьогодні, 17 лютого, сині на виїзді зіграють проти Манчестер Сіті. Поєдинок на «Етіхад» розпочнеться о 19:30 за київським часом.
  • Рахім Стерлінг в сезоні 2023/24 зіграв за Челсі 30 поєдинків: сім голів, вісім асистів.
  • Згідно з прайсом Transfermarkt 29-річний англієць коштує 45 мільйонів євро.
  • Український вінгер синіх Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн