Футбол

Легенда Арсеналу сказав, чи був пенальті у ворота Шахтаря: неочікувана заява одного з найкращих гравців клубу

Дмитро Вєнков
Переглядів 751
2 голоси
Гравці Арсеналу та Шахтаря. Фото: УЄФА
Колишній захисник Арсеналу Лі Діксон не погодився із рішенням арбітра призначити пенальті на користь «канонірів» у домашньому матчі проти Шахтаря (1:0) в рамках третього туру загального етапу Ліги чемпіонів.

Легендарний оборонець Арсеналу Лі Діксон вважає, що суддя Бенуа Бастьєн помилково призначив пенальті на користь «канонірів» у поєдинку з Шахтарем (1:0) в третьому турі Ліги чемпіонів.

Варто зазначити, що це рішення ніяк не вплинуло на результат та сценарій зустрічі, адже покарання було призначене на 77-й хвилині вже за рахунку 1:0 на користь господарів. Та й Дмитро Різник зумів відбити удар Леандро Троссарда.

Відбитий пенальті Троссарда

Експерт вважає, що Валерій Бондар, який зіграв рукою у власному штрафному майданчику, не мав можливості діяти інакше.

«Я дивлюся на це з погляду захисника або півзахисника. Він виставив ногу, щоб спробувати вибити м'яч, його рука знаходиться за ногою, а потім м'яч промахується повз коліно. Коли ви дивитеся на це, чи не здається вам, що його рука знаходиться в неприродному положенні?».

На його думку, це був не свідомий рух.

«Коли він стрибає за м'ячем, його рука підіймається вгору, а потім він опускає її, тому що його мета – приземлитися. Я не думаю, що це пенальті», – цитує Діксона Arseblog з посиланням на Amazon Prime Video Sport.

  • Зазначимо, що Шахтар посідає 29-те місце у загальній таблиці ЛЧ, маючи один набраний бал;
  • В наступному турі 6 листопада підопічні Маріно Пушича приймуть Янг Бойз.
  • Діксон виступав за Арсенал з 1988 по 2002 рр. (595 матчів, 26 голів).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн