Футбол

Шевчук сказав все, що думає про трьох гравців Шахтаря: легенда клубу був відвертим після розгрому від Аталанти

Дмитро Вєнков
Переглядів 246
2 голоси
В’ячеслав Шевчук. Фото: НК Верес
Колишній захисник Шахтаря В’ячеслав Шевчук висловився після поразки «гірників» у домашньому матчі проти Аталанти (0:3) в рамках другого туру загального етапу Ліги чемпіонів.

Ексоборонець Шахтаря В’ячеслав Шевчук в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua прокоментував фіаско «гірників» у поєдинку з Аталантою (0:3) в другому турі Ліги чемпіонів.

Експерт не став посипати голову попелом головній зірці Шахтаря хавбеку Георгію Судакову.

«Вся команда Шахтаря не виділяється, тому Судакову складно себе проявляти. На цьому фоні Жора не показує свої найкращі якості. Він – молодий гравець і ми ще не знаємо його максимального рівня. Потрібно почекати».

Також Шевчук пояснив, як сильно команді не вистачало травмованого нападника Данила Сікана.

«Сікан – гравець стартового складу Шахтаря. Для мене він сучасний нападник. Данило добре і атакує, і захищається, гарно відкривається, забиває достатньо м’ячів і є агресивним форвардом. Я думаю, у матчі проти Аталанти його дуже сильно не вистачало. З Сіканом Шахтар однозначно виглядав би потужніше».

Наостанок колишній футболіст проаналізував, наскільки у свої 35 років корисний для Шахтаря Тарас Степаненко, який був замінений на 63-й хвилині.

«Він великий професіонал і приклад для молодих гравців: як треба себе поводити на полі і поза ним. Він може десь і підказати, і показати. Звісно, може, Тарасу вже важко грати всі 90 хвилин, але на даний момент він важливий гравець для Шахтаря і буде завжди віддаватися на полі», – сказав Шевчук.

  • З загальною турнірною таблицею ЛЧ за підсумками двох турів ви можете ознайомитися за посиланням;
  • 22 жовтня Шахтар гостюватиме в лондонського Арсеналу нашого Олександра Зінченка;
  • Шевчук виступав за донецький клуб з 2000 по 2002 рр. та із 2005 по 2017 рр. (239 матчів, чотири голи, 36 результативних передач).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн