Футбол

Лунін провів перший матч у сезоні за Реал і не відбив пенальті, Трубін зробив «кліншит»: як зіграли українці в ЛЧ

Андрій Піскун
Переглядів 212
2 голоси
Трубін і Лунін. Колаж: Sport-express.ua
Сьогодні, 2 жовтня, у рамках 2-го туру Ліги чемпіонів Реал Андрія Луніна програв Ліллю (0:1), а Бенфіка Анатолія Трубіна розтрощила Атлетіко (4:0). Обидва українці вийшли у старті і відіграли повні матчі.

Український голкіпер Андрій Лунін вийшов на поле у стартовому складі Реала через травму основного воротаря Тібо Куртуа. На жаль, український воротар не зумів залишити свої ворота в недоторканності, хоча його вини у пропущеному голі точно немає.

Наприкінці першого тайму арбітр призначив пенальті у ворота вершкових, і Девід розвів м’яч і Луніна по різних кутах воріт. 

👉ВІДЕО ПРОПУЩЕНОГО ГОЛУ ЛУНІНА👈

Ліга чемпіонів, другий тур

Лілль – Реал – 1:0

Голи: Девід, 45+3 (пен.).

В паралельному матчі Бенфіка вдома розгромила Атлетіко. Анатолій Трубін відіграв весь матч і залишив свої ворота на замку, а от його опонент Ян Облак пропустив аж чотири м’ячі .

Ліга чемпіонів, другий тур

Бенфіка – Атлетіко – 4:0

Голи: Актюркоглу, 13, Ді Марія, 52 (пен.), Ба, 75, Кокджу, 84 (пен.).

  • Лунін у новому сезоні зіграв один матч за Реал та пропустив один гол. Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2030-го року. Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів євро.
  • У третьому турі Ліги чемпіонів мадридці зустрінуться з дортмундською Боруссією. Гра запланована на 22 жовтня.
  • Трубін провів за Бенфіку дев’ять матчів у всіх турнірах. Його контракт з лісабонським клубом розрахований до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює Анатолія у 25 млн. євро.
  • У наступному турі ЛЧ 23 жовтня «орли» зіграють проти Феєнорда, який сьогодні переміг Жирону Віктора Циганкова.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн