Футбол

«Віддавав своє тіло і душу»: іспанські ЗМІ оцінили гру Циганкова проти ПСЖ в історичному матчі Жирони в ЛЧ

Євген Чепур
Переглядів 653
1 голос
Віктор Циганков. Фото: Google
Вінгер збірної України та каталонської Жирони Віктор Циганков взяв участь у поєдинку проти французького ПСЖ (0:1) в рамках першого туру Ліги чемпіонів. Іспанська преса оцінила гру нашого співвітчизника.

У середу, 18 вересня, в першому турі основного етапу Ліги чемпіонів Жирона, за яку виступає Віктор Циганков, дебютувала у найпрестижнішому європейському клубному турнірі з поразки від ПСЖ (0:1).

Циганков вийшов у стартовому складі каталонців і провів на полі 88 хвилин, після чого його замінили на Алехандро Франсеса. 

Іспанська преса відзначила, що українець намагався допомогти своїй команді, але у цій грі жоден гравець з атакуючої ланки Жирони не зміг себе проявити з найкращого боку.

Sport

Українець був не надто активним, за винятком стратегічних ігор, де його інтелект дозволяв йому віддавати м'яч на подачу партнерам по команді.

Mundodeportivo 

Циганков віддавав своє тіло і душу, бігаючи вгору і вниз по полю, щоб допомогти. Він більше виділявся в захисті, ніж в його сильній стороні – атаці.

Aficiondeportiva 

Як і для решти партнерів Циганкова по атаці, це був не найкращий день для нього, щоб блиснути своїми чеснотами. Він наполегливо працював у захисті і намагався знайти сенс у кожній атаці, в якій брав участь.

  • У наступному турі ЛЧ Жирона зіграє проти Феєнорда. Гра запланована на 2 жовтня.
  • Циганков провів п’ять матчів в цьому сезоні за команду Мічела та оформив 1+1 за системою гол плюс пас.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн