Футбол

«Жертва універсальності. Це не перший пенальті, який він привозить»: ветерану Динамо винесли сумний вердикт

Дмитро Вєнков
Переглядів 4679
2 голоси
Олександр Караваєв. Фото: ФК Динамо (Київ)
Відомий український тренер та експерт Олег Федорчук висловився щодо виступу захисника Динамо Олександра Караваєва у першому домашньому матчі із Зальцбургом (0:2) в рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Експерт Олег Федорчук в інтерв’ю сайту Український футбол проаналізував виступ 32-річного ветерана Динамо Олександра Караваєва у першому поєдинку проти Зальцбурга (0:2) в раунді плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Федорчук оцінив виступ гравця, який «привіз» пенальті на свої ворота за рахунку 0:1, на 5.0/10, Flashscore поставив йому – 6.5/10.

«Караваєв – жертва своєї універсальності. Бувають футболісти, які грають там, де їх ставлять. Вони все вміють, але потрошку. Ось виходив він на ударну позицію і не забив, хоча дуже зручна позиція була. Ось він наче правильно розумів небезпеку, але сфолив під 11-метровий».

Спеціаліст наголосив, що Караваєв вже не вперше наступає на ці граблі.

«Це вже не перший пенальті, який він привозить. Також Караваєв дуже емоційно грає у власному штрафному майданчику. Там потрібно інші методи застосовувати, діяти холоднокровно, і не в м’яч, а більше у корпус суперника грати», – сказав Федорчук.

  • Цікаво, що Караваєв в цій єврокубковій кампанії вже заробляв пенальті у власні ворота в першому домашньому матчі другого кваліфікаційного етапу ЛЧ з Партизаном (6:2);
  • Другий поєдинок між біло-синіми та Зальцбургом пройде 27 серпня о 22:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн