Футбол

Динамо – Зальцбург: де та коли дивитися матч плей-оф кваліфікації ЛЧ, хто фаворит і які шанси на гол у Ваната

Віктор Глухенький
Переглядів 1300
1 голос
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо (Київ)
У середу, 21 серпня, буде зіграно перший матч фінальної кваліфікації ЛЧ між київським Динамо та Зальцбургом. Букмекери вже визначилися з фаворитом, а Sport-express.ua аналізує лінію та повідомляє, де дивитися трансляцію гри з Любліна наживо.

Завтра, 21 серпня, відбудеться перший поєдинок плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25 рр. між київським Динамо та австрійським Зальцбургом.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Арена Люблін» у польському місті Люблін.

⏰ Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Sport-express.ua інформує своїх читачів, де на території України у режимі online можна буде переглянути матч столичного гранда.

Динамо VS Зальцбург: де дивитися матч

  • Медіасервіс MEGOGO. Телеканал «Футбол Перший».

Звісно ж, не обійшли увагою гру між біло-синіми та «червоними биками» й аналітики провідної букмекерської контори FavBet, які вже проаналізували шанси обох колективів на успіх та визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це команда Пепейна Лейндерса.

Коефіцієнти на матч Динамо VS Зальцбург:

  • Перемога Динамо – 2.92
  • Нічия – 3.65
  • Перемога Зальцбурга – 2.42

Вже можна зробити ставку і на перспективу, тобто прохід однієї з команд до групового етапу Ліги чемпіонів за підсумками двох поєдинків.

  • Прохід Динамо – 2.63
  • Прохід Зальцбурга – 1.52

Що стосується результативності у першому поєдинку, то аналітики впевнені, що гра у Любліні має потішити фанів голами. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.67.

На рахунок індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом має нападник Зальцбурга Доржелес Нене – 2.70. У складі Динамо найменший коефіцієнт дають на результативний удар Владислава Ваната – 2.80.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн