Футбол

Легенда Динамо дав прогноз на матч команди Шовковського з Рейнджерс: він знає, як перемогти його рідному клубу

Дмитро Вєнков
Переглядів 430
2 голоси
Гравці Динамо та Рейнджерс. Фото: SNS Group via Getty Images
Колишній захисник Динамо Владислав Ващук висловився напередодні гостьового матчу-відповіді киян проти шотландського Рейнджерс у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Ексоборонець Динамо Владислав Ващук в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» відповів, чого не вистачило біло-синім, аби втримати перемогу над Рейнджерс (1:1) у першому домашньому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

«Не вистачило досвіду у флангових і центрального захисників. Центр оборони – це дійсно проблема в Динамо. Десь захисники момент проґавили, трішки перетримали м'яч. До цього все в грі вдавалося, але потім чомусь віддали ініціативу супернику. Навіть не можу сказати, чому».

Експерт пояснив, яких помилок слід уникати у матчі-відповіді в гостях.

«Головна помилка першого поєдинку – пропущений гол на останніх хвилинах. Треба зосереджено грати, допоки суддя не дасть фінальний свисток. Також потрібно краще реалізовувати гольові моменти й не боятися суперника».

Наостанок колишній футболіст зробив акцент на слабких сторонах в грі Рейнджерс, якими може скористатися Динамо.

«Футболісти Рейнджерс роблять набагато більше помилок у моментах, коли на них йде тиск з боку гравців Динамо. Тому я вважаю, що з самого початку гри треба пресингувати гравців Рейнджерс, бо вони не дуже вміло можуть контролювати м’яч», – сказав Ващук.

  • Нагадаємо, що матч між Динамо та Рейнджерс пройде у вівторок, 13 серпня. Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом;
  • Ващук виступав за Динамо з 1993 по 2003 рр., а також з 2005 по 2008 рр. (357 матчів, 15 голів, 12 результативних передач).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн