Футбол

«Вони не хочуть політичних ризиків»: Шевченко пояснив неоднозначну позицію ФІФА щодо війни в Україні

Дмитро Чорнобай
Переглядів 352
0 голосів
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент УАФ Андрій Шевченко пояснив неоднозначну позицію ФІФА щодо війни в Україні після відмови вмикати промову Володимира Зеленського перед стартом фіналу ЧС-2022.

Андрій Шевченко пояснив неоднозначну позицію ФІФА щодо війни в Україні:

«По-перше, вони моніторять, вони знають про всі ситуації в Україні, але це дуже великі ризики для них, бо вони не хочуть втручатись в ці ситуації, коли йде війна. Ми бачимо, що міжнародні ігри ми не можемо грати в Україні. Коли проводиться чемпіонат тут – це дуже великі ризики для них, і вони не будуть втручатися. Це вже наш ризик.

І те, що стосується чемпіонату в Катарі – ми можемо подивитись і Лігу Чемпіонів, і фінали – ніхто не хоче теж цих ризиків, політичних промов. Ми повинні робити все, щоб нас чули. Ми повинні розмовляти з ними, доводити нашу правду», –  розповів президент УАФ в інтерв'ю YouTube-каналу «Бомбардир».

Нагадаємо, що ФІФА відмовилася вмикати промову Володимира Зеленського перед стартом фіналу ЧС-2022.

  • Нагадаємо, що 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Зазначимо, що Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн